Λυκουρέζος και Καλογρίδη, αν και πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τρύφωνα Σαμαρά, επέστρεψαν στην Αθήνα με διαφορετική από εκείνους πτήση.

Νίκος και Τρύφωνας πέταξαν με Turkish (την αεροπορική που συνεργάζεται με τον Κοκλώνη στο celebrity travel) ενώ το ζευγάρι επέλεξε να επιστρέψει 4 ώρες μετά με Qatar Airways –καθώς η συγκεκριμένη αεροπορική στην Ελλάδα συνεργάζεται στο νομικό τμήμα με το γνωστό δικηγόρο. Επιστρέφοντας πια Τρίτη πρωί στην Αθήνα είχαν ελάχιστες ώρες για να ετοιμαστούν, καθώς η πτήση για Βενετία (όπου θα γυριστεί η κοινή τους συνέντευξη στο Νίκο Κοκλώνη για το Celebrity Travel) έφευγε στις 8.00 το πρωί της Τετάρτης.

Έτσι, Νατάσα και Αλέξανδρος αποφάσισαν να μείνουν στο Sofitel του αεροδρομίου για να περάσουν την ημέρα μαζί. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος φίλησε τη Νατάσα και την παρέδωσε στον Κοκλώνη, ο οποίος επιβιβάστηκε μαζί της στην πτήση για Βενετία, αφού για μια ακόμα φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποινικολόγου επέβαλαν να μείνω πίσω στην Αθήνα για κάποιες ημέρες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Λυκουρέζος ανεμένεται να προσγειωθεί στη Βενετία το Σάββατο το πρωί και να επιστρέψουν όλοι μαζί την Κυριακή 15/4 το βράδυ, μετά τα γυρίσματα για το celebrity travel και την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη που ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί το πότε θα προβληθεί μέσα από τον αέρα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νατάσα θα δώσει χωριστή συνέντευξη από τον Λυκουρέζο, ενώ θα είναι και για τους δύο η πρώτη φορά που θα μιλήσουν για τη σχέση τους.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.