Από τη Χριστίνα Ζάχου,

«Αυτή την περίοδο η ζωή μου κινείται μεταξύ Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να είμαι πιστή σε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο. Έχω κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ. Όταν βρίσκομαι σε περίοδο με πολλά ταξίδια, εφαρμόζω τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλα πάνε καλά», λέει στο People η Χριστίνα Μπόμπα.

Παράλληλα μας δίνει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα μιας καλής διατροφικής της ημέρας:

Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο, λάιμ, ντομάτα και μια φέτα ψωμί, φυσικό χυμό και καφέ

Σνακ: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: Ψάρι ή θαλασσινά με σαλάτα

Απογευματινό: 1 χούφτα ξηρούς καρπούς

Βραδινό: 1 χωριάτικη σαλάτα

Όσο για την άσκησή της; «Συνήθως μέρα παρά μέρα κάνω πρωινή γιόγκα. Εδώ έχω πολλές ευκαιρίες και για συμπληρωματική γυμναστική, όπως κολύμπι, ποδήλατο ή περπάτημα, ασκήσεις γυμναστικής στην παραλία. Γενικά μου αρέσει να είμαι σε κίνηση και με κάθε ευκαιρία δοκιμάζω κάτι καινούριο, όπως SUP η surf», μας λέει.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.