Φιλιώ Πυργάκη: “Πολεμάω με τον καρκίνο. Δεν κρύβω την αρρώστια μου”

Μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες του δημοτικού μας τραγουδιού, η Φιλιώ Πυργάκη δίνει την δική της μάχη.

Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα λέγοντας:

Η Φιλιώ Πυργάκη εξομολογείται

“Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε.

Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρευσα.

Κάνω τις εξετάσεις μου και πολεμάω για να είμαι καλά και όρθια στα πόδια μου. Νιώθω καλά. Προσεύχομαι στην Παναγία για να μου δώσει παράταση ζωής για να μπορέσω να απολαύσω τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Όσο για τον κόσμο, πείτε σε όσους με αγάπησαν και τους διασκέδασαν ότι τους ευχαριστώ και θα τους ευγνωμονώ.”

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ