
Τσίπρας: Το καλοκαίρι βγαίνουμε καθαρά και οριστικά από τα μνημόνια
Ποιες νέες επενδύσεις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το 12ο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Ανατολικής Αττικής.
Από το Λαύριο, το «σύμβολο αγώνων και του σοσιαλιστικού κινήματος», όπως είπε, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στο πυκνό ακροατήριο του 12ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου της Ανατολικής Αττικής.
«Είναι τώρα που πρέπει να σχεδιάσουμε σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα για τη χώρα», υπογράμμισε στην ομιλία με την οποία κορυφώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου ο Αλέξης Τσίπρας.
Με τον πρωθυπουργό να ζητά να δεσμευθούν όλοι για την Ελλάδα που θα πατά ξανά με σιγουριά στα πόδια της, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τώρα που, όπως παρατήρησε, αρχίζει να χαράζει, τώρα που η οικονομία υπεραποδίδει και οι στόχοι του προγράμματος έχουν καλυφθεί.
Και, συνέχισε «σε λίγους μήνες, το καλοκαίρι, βγαίνουμε και τυπικά καθαρά και οριστικά από τα μνημόνια που μας ταλαιπώρησαν οκτώ χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους και τους πολίτες που παρακολουθούν το συνέδριο.
Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com