Σοκ στην Καλαμάτα από τη «βουτιά θανάτου» με αυτοκίνητο σε γκρεμό στη Μ.Μαντίνεια – Εχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός, εκτός κινδύνου η 19χρονη

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Καλαμάτας, από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα όρια Αλμυρού και Μικράς Μαντίνειας, την Κυριακή το βράδυ, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, το οποίο δημοσιοποίησε πρώτη, η foninews.gr.

Ερχόμενος προς Καλαμάτα, κοντά στο ξενοδοχείο «Ακτή Ταΰγετος», ο 21 ετών οδηγός του κίτρινου Fiat punto, Πάνος Βούλτσος, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήξει στη θάλασσα πέφτοντας από γκρεμό, μεγάλου ύψους. Ο άτυχος νέος, πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι, υπέκυψε στα πολλά τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα, στο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ η 19χρονη κοπέλα που επέβαινε στο όχημα, ευτυχώς, δεν κινδυνεύει! Στο σημείο, έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά της Τροχαίας, τα οποία, στο πέρασμά τους, έκαναν τη νύχτα… μέρα, ενώ οι σειρήνες που «πλήγωσαν» την ηρεμία της βραδιάς, αποδείκνυαν, τη σοβαρότητα του ατυχήματος, πριν καλά – καλά, φτάσουν εκεί, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και το ΕΚΑΒ! Ο αδικοχαμένος Πάνος Βούλτσος, ήταν ένα παιδί, γεμάτο ζωή! Ένας νεαρός άνδρας δραστήριος και ξεχωριστός, ο οποίος βύθισε στο πένθος και τη βουβή θλίψη για πάντα, την οικογένειά του και τους φίλους του, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι ακριβώς έχει συμβεί! Χαρακτηριστικά άλλωστε, είναι τα σχόλια στη σελίδα του στο Facebook, με όλους, συγκλονισμένους, να αναφέρονται στον ακέραιο χαρακτήρα του και στην καλοσύνη του, η οποία μάλλον δε χωρούσε πια, σ’ αυτή τη διάσταση…

Ο «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ Η ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΝΕΑΡΟ

boultsos-amaxi

Τραγική ειρωνεία, ο προφητικός διάλογος στο προφίλ του, με διαδικτυακούς φίλους του αδικοχαμένου Πάνου, του παλληκαριού που όλοι είχαν να πουν, μόνο τα καλύτερα γι’ αυτόν, τόσο στο Επαγγελματικό Λύκειο όταν φοιτούσε, όσο και στην παρέα του, αλλά και στο Στρατό, στις Ειδικές Δυνάμεις που υπηρέτησε! Εργατικός, με πάθος για την πατρίδα, όπως αποδεικνύουν οι πολλές φωτογραφίες του, τόσο με τα… χακί στην 35 Μοίρα Καταδρομών στο Σταυροβούνι, στην Κύπρο, όσο και με τη γαλανόλευκη, ο Πάνος, ήταν ένα πλάσμα υπέροχο, που ξεχώριζε στις μέρες μας! Σε μια από τις αναρτήσεις του λοιπόν, απεικονίζεται σε ένα μικρό σκάφος, διασχίζοντας την αγαπημένη του θάλασσα, εκείνη η οποία και τον… αγκάλιασε τελευταία, με έναν από τους φίλους του, «πειράζοντάς» τον, να σχολιάζει «…κοίτα μπροστά μην το ρίξεις σε κανένα γκρεμό το σκάφος χα χα χα», για να του απαντήσει, «Εμ τι νομίζεις, είμαι της θάλασσας εγώ» και να συνεχίσει… «Ναι ρε γκρεμό, ααα ρε….».

boultsos-troxaioΤο αδικοχαμένο παλληκάρι, είχε πάθος για τη ζωή, την οικογένειά του και ειδικά τον λατρεμένο του πατέρα και τους φίλους του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, με όλους, να σχολιάζουν πως ζήλεψε ο ουρανός και θέλησε έναν ακόμη άγγελο… Πάλεψε όσο γινόταν, όμως τα τραύματα που υπέστη από την «βουτιά» του θανάτου, τον νίκησαν κι έτσι, κατέληξε στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου και μεταφέρθηκε άμεσα, μετά τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική. Η 19χρονη κοπέλα που επέβαινε στο κίτρινο Fiat punto, το αγαπημένο αυτοκίνητο του Πάνου, ευτυχώς, νοσηλεύεται μόνο με κατάγματα, εκτός κινδύνου, με την Τροχαία, να ενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ