Κινητικά προβλήματα είχε ο 60χρονος που κάηκε στο διαμέρισμά του στον Πειραιά

Ζωντανός μέσα στο διαμέρισμα του κάηκε ένας 60χρονος άνδρας στον Πειραιά. Νωρίς το απόγευμα της Μ. Παρασκευής για άγνωστους λόγους εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα του που βρισκόταν στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν άμεσα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να εκκενώσουν το τετραώροφο κτίριο. Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν παρακείμενα κτίρια

Σύφωνα με πληροφορίες του protothema.gr o άτυχος 60χρονος Κ.Κ. ήταν ανάπηρος και βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής απανθρακωμένος στο κρεβάτι του.

Τον εξηντάχρονο πρόσεχε μια οικιακή βοηθός από την Αλβανία η οποία όμως την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε προκειμένου να κάνει τα τελευταία ψώνια για το Πάσχα.

Τα tweet της Πυροσβεστικής:

Οι γείτονες του 60χρονου που μίλησαν στο protothema.gr ανέφεραν ότι ο 60χρονος ήταν «μανιακός» με το κάπνισμα αλλά και την καθαριότητα και χρησιμοποιούσε πάντα οινόπνευμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους άνδρες της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από τσιγάρο στο υπνοδωμάτιο του 60χρονου.

Ο άνδρας ήταν χωρισμένος και έχει μια κόρη, ενώ ο πατέρας του ζει σε μικρή απόσταση και έχει και αυτός προβλήματα υγείας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε με εγκαύματα στο κρεβάτι του στην οδό Φιλελλήνων στον Πειραιά

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ