Κηφισιά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ληστείας. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας που τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας δέχθηκε πυροβολισμούς από όπλο ληστών, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Κηφισιά.

Όπως ανέφερε στο ιατρικό ανακοινωθέν η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γεώργιος Γεννηματάς, Άννα Μάινα, ο επιχειρηματίας είναι στο χειρουργείο από τις 5:30 το πρωί και «χειρουργείται πρωί από όλες τις ειδικότητες γιατρών, είχε χάσει πολύ αίμα και είχε τραυματισμό πολλαπλών οργάνων».

Πρόσθεσε επίσης ότι «οι τραυματισμοί είναι στον κορμό και στον μηρό ενώ υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι».

Την ίδια ώρα, προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της απόπειρας ληστείας του σπιτιού της οικογένειας του επιχειρηματία στην Κάτω Κηφισιά.

Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, παραβίασαν μία από τις πόρτες τους σπιτιού, το οποίο αν και διαθέτει κάμερες δεν έχει συναγερμό και εισέβαλλαν στο εσωτερικό του, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το ant1news.

Ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σπιτιού, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και όταν ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και πάλεψε μαζί τους.

Ο ένας εκ των δύο δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι με σίδερο, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής και ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

Την ώρα της αιματηρής απόπειρας ληστείας στη σοφίτα του σπιτιού κοιμόντουσαν τα τρία ενήλικα παιδιά της οικογένειας.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, οι δράστες δεν έκλεψαν κάτι. Η σύζυγος και ο γιος του επιχειρηματία δεν έχουν δώσει κατάθεση μέχρι στιγμής.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ