
Η εξομολόγηση της Καλογρίδη στον Κοκλώνη: «Είμαι ερωτευμένη»
Η γνωριμία τους ξεκίνησε από ένα κοινό φίλο. Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και χρόνια έχει δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο στην πορεία ανάπτυξαν και φιλική σχέση. Μάλιστα, στον προηγούμενο κύκλο της εκπομπής του, Celebrity Travel, είχε φιλοξενήσει και την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη. Με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Κοκλώνης τους τελευταίους μήνες έκανε αρκετή παρέα. Μέσω εκείνου η καλλιτέχνις γνωρίστηκε με τον ποινικολόγο και εκείνη η πρώτη συνάντηση αποδείχθηκε πως είχε καταλυτική επίδραση και στους δύο. Η συνέχεια βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα πολύ γρήγορα, δίνοντας τροφή σε ταμπλόιντς που διψούσαν για ένα νέο hot ειδύλλιο στην πόλη. Αν και η δημοσιότητα που πήρε η νέα σχέση είχε ρυθμους αυτόματης ανάφλεξης, αυτό δεν έκανε το νέο ζευγάρι να περιορίσει τις κοινές εξόδους του- ούτε να θολώσει τα νερά διαψεύδοντας αυτό που εξέπεμπαν οι κοινές τους φωτογραφίες- θολά σναπ σοτ των παπαράτσι μέσα από τα οποία όμως ήταν ξεκάθαρη η έλξη μεταξύ τους και η επιλογή τους να το ζήσουν.
Το Πάσχα, Καλογρίδη και Λυκουρέζος βρέθηκαν μαζί στις Μαλδίβες –μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη που πρώτος είχε κανονίσει να περάσει εκεί τις διακοπές του, τους το είπε και έτσι προέκυψε να κανονίσουν μια εξωτική απόδραση όλοι μαζί. Μέχρι τότε ούτε η Νατάσα Καλογρίδη, ούτε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχαν απαντήσει σε τηλέφωνα δημοσιογράφων κάνοντας την όποια δήλωση για τη σχέση τους, ποτέ δεν είχαν μιλήσει σε κάμερες ξεκαθαρίζονταν αν συμβαίνει κάτι και τι ακριβώς. Οι πράξεις άλλωστε μιλούσαν από μόνες τους. Όμως, η φιλία τους με τον Κοκλώνη και ο ρόλος του στη γνωριμία τους ήταν ο λόγος που είπαν το ναι και τον ακολούθησαν σε μια αρχετυπικά ρομαντική πόλη όπως η Βενετία. Εκεί, στα πλαίσια του Celebrity Travel, μίλησαν για πρώτη φορά, ξεχωριστά και όχι σε κοινή συνέντευξη, για όσα βιώνουν αυτόν τον καιρό.
Η Νατάσα εξήγησε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στην προσωπικότητα του Λυκουρέζου και τι θαυμάζει σε αυτόν, παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη και μίλησε για δεύτερη φορά στα χρόνια της καριέρας της για κάποια δεδομένα της προσωπικής της ζωής –η πρώτη ήταν όταν είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον Γιώργο Μενεγάτο το 2008, που έγινε μέσα σε λίγους μήνες γνωριμίας και κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο. Σαν παιχνίδι της μοίρας, ο πρώην σύζυγος της Νατάσας υπήρξε για χρόνια σύντροφος της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρίας Ελένης, κάτι που επισήμανε ο Νίκος στην κουβέντα τους και έτσι μίλησε και για αυτό.
Όσο για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μπορεί εδώ και πολλές δεκαετίες να έχει συνηθίσει να κάνει δημόσια δηλώσεις για τις πολύκροτες υποθέσεις που διαχειρίζεται, αλλά η συζήτησή του με τον Νίκο Κοκλώνη είχε μια πολύ διαφορετική διάθεση. Για πρώτη φορά μίλησε για το πώς νιώθει βλέποντας την προσωπική του ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα και πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές. Μίλησε για το αν είχε αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, δεδομένου πως η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Πήρε θέση ακόμα και για τα σχόλια πως η Νατάσα Καλογρίδη θυμίζει σε πολλά τη γυναίκα που έζησε μαζί για περισσότερα από 40 χρόνια.
Τα τιπς του Νίκου αν βρεθείτε στη Βενετία…
Να περιηγηθείτε στην πιάτσα Σαν Μάρκο
Να περιπλανηθείτε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, προσοχή στα περιστέρια και τους γλάρους αρπάζουν τα πάντα σε φαγώσιμο
Να θαυμάσετε τον πύργο “Torre del Orologio” και να ανεβείτε στην κορυφή του “Campanille” –με υπέροχη θέα στη λιμνοθάλασσα
Να φωτογραφηθείτε με φόντο τους θησαυρούς που οι Φράγκοι απέσπασαν το 1204 από την Κωνσταντινούπολη, όπως τα άλογα του Ιπποδρόμου, το σύμβολο της τετραρχίας και τον κίονα που φιλοξενεί τον φτερωτό λέοντα της Βενετίας
Να παρακολουθήσετε μια απογευματινή λειτουργία στη Βασιλική του 11ου αιώνα που τότε αποκαλούσαν «Χρυσή Εκκλησία»
Να κάνετε μια βόλτα με γόνδολα στα κανάλια –περνώντας οπωσδήποτε από το επιβλητικό Canal Grande με τα υπέροχα palazzi
Να κάνετε μια στάση στο Μουσείο της Peggy Guggenheim (που παλιότερα ήταν το σπίτι της) στο Dorsoduro. Αν αισθάνεστε αρκετά τολμηροί αγοράστε από τοmuseum shop τα γυαλιά που σχεδιάστηκαν ειδικά για την εκκεντρική συλλέκτρια.
Το απόγευμα ακολουθήστε τους Βενετσιάνους σ’ ένα bacaro για εκπληκτικά μεζεδάκια (σαν τα ισπανικά tapas) μαζί με ένα Aperol Spritz
Για βενετσιάνικες μάσκες θα πάτε στους μαίτρ του είδους, που πρώτοι αναβίωσαν την τέχνη, στο κατάστημα Ca’ Macana
Βάλτε γερά το χέρι στην τσέπη και περάστε την πόρτα του θρυλικού Harry’s Bar. Αν δεν πιείτε Bellini που δημιουργήθηκε εδώ το 1931 και δεν δοκιμάσετε ένα πιάτο Καρπάτσιο που το εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης το 1951, που θα το κάνετε;
Περάστε την πόρτα του πανέμορφου Hotel Danieli που από Παλάτσο του 14ου αιώνα μεταμορφώθηκε τον 18ο αιώνα σε ξενοδοχείο και στέγασε μεγάλους έρωτες. Θα σας βάλει κατευθείαν σε κινηματογραφική ατμόσφαιρα.
Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το περίφημο Palazzo Ducale, το παλάτι των δόγηδων. Εκεί θαυμάστε τον «Παράδεισο» του Τιντορέντο, χαθείτε στις φυλακές της γαληνότατης δημοκρατίας της Βενετίας όπου φυλακίστηκε και ο Καζανόβα και διασχίστε εσωτερικά την περίφημη γέφυρα των Στεναγμών.
Εμπειρία που δεν μπορεί να λείψει από την επίσκεψη στη Βενετία είναι ένας καφές στο ιστορικό Café Florian. Σε 2 χρόνια συμπληρώνει 300 χρόνια λειτουργίας και έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους σταρ και jet setters.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.