Ένα απροσδόκητο συμβάν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κάποια μηνύματα στο Instagram αποκάλυψε on air η Φαίη Σκορδά, κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως είχε συναντηθεί με τον νικητή του περσινού Survivor μία ημέρα που εκείνος είχε πάει στον ΑΝΤ1 και, μεταξύ άλλων, είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να βρεθεί καλεσμένος στο Πρω1νό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά πρώτη φορά αν μπαίνει ξανά στο Survivor (video)

Μετά από κάποιες μέρες, η Φαίη άρχισε να δέχεται στο Instagram προσωπικά μηνύματα με κόκκινες καρδούλες, τα οποία έστελνε λογαριασμός με το όνομα του Γιώργου, στα οποία δεν απάντησε. Θέλοντας να του κάνει πρόταση για την εκπομπή, η παρουσιάστρια του έστειλε πότε θα ήθελε να πάει στο πλατό και έλαβε την απάντηση «δεν ξέρω!», ενώ, όταν τον κάλεσε ξανά, μερικές μέρες αργότερα, η απάντηση ήταν «δεν μπορώ».

«Περνάνε οι μέρες, βλέπω ότι θα πάει καλεσμένος σε άλλη εκπομπή. Λέω “πες δεν θέλω να έρθω ρε παιδί μου, τι κόκκινες καρδούλες και δεν ξέρω;”. Καρδούλα πάλι! Λέω, “είναι βλαμμένο!”», συνέχισε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας στο τέλος πως αποστολέας δεν ήταν ο ίδιος ο Γιώργος, αλλά το προφίλ ενός fan club του!

Δείτε στο βίντεο όσα εξιστόρησε η Φαίη: