Ένας ιδιαίτερος διάλογος έγινε το πρωί της Τρίτης στο πάνελ του Πρω1νό με αφορμή μία ατάκα που ειπώθηκε στο Ράδιο Αρβύλα για τους διαγωνισμούς που γίνονται «στις εκπομπές μετά τον Γιώργο Παπαδάκη».

Η εν λόγω φράση φαίνεται πως ενόχλησε τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι, μετά την προβολή ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της χθεσινοβραδινής σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 στο οποίο υπήρχε η φάσα «να ξανασυστηθούμε…», την σχολίασαν με καυστικό τρόπο.

«Χρήστο Κιούση, επειδή είδα ότι έκανες τον διαγωνισμό των Rolling Stones, όταν έρθεις στην Αθήνα θα κάνουμε εδώ κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Έλα εδώ στο πλατό να σε φιλοξενήσουμε να δεις πώς ακριβώς δίνουμε τα αυτοκίνητα», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος και έχει αναλάβει να παρουσιάζει τους διαγωνισμούς της εκπομπής.

Τη σκυτάλη πήρε ο Άρης Καβατζίκης που απάντησε «σιγά μην έρθει! Εδώ ούτε το όνομα της εκπομπής δεν θέλουν να πουν. Ούτε Το Πρωινό δεν λένε με τη Φαίη Σκορδά!», ενώ ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι «αν δεν το θυμούνται, ας το δουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μετά τον Παπαδάκη λέει Το Πρωινό!».

«Τι λέτε, ότι δεν θέλουν να πουν το όνομα;», ρώτησε η Φαίη, μην μπορώντας να πιστέψει πως έγινε κάτι εσκεμμένο από την παρέα του Ράδιο Αρβύλα και πρόσθεσε: «γελούσαν, έκαναν πλάκα… Καταλάβατε ότι ήταν λίγο υποτιμητικοί που δεν είπαν το όνομα; Δηλαδή τι; Δεν μας ξέρουν τα παιδιά;».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια: