Η γέννηση ενός νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ κωδικοποιημένη βάσει του πρωτοκόλλου του οίκου του Ουίνδσορ, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το τρίτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Το μαιευτήριο Lindo Wing στο St Mary’s Hospital του Λονδίνου ετοιμάζεται να δεχτεί την Κέιτ που θα γεννήσει εκεί έως τα τέλη Απριλίου το τρίτο της παιδί, όπου άλλωστε γέννησε τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ. Η Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 22 Μαρτίου πριν ετοιμαστεί για τον τοκετό και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Η βασίλισσα ενημερώνεται πρώτη


Το επιβάλλει το πρωτόκολλο και η παράδοση: η βασίλισσα θα ειδοποιηθεί πρώτη για τη γέννηση του νέου κληρονόμου. Αμέσως μετά τον τοκετό, ο Ουίλιαμ θα τηλεφωνήσει στη γιαγιά του για να της ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός.

Ο πρίγκιπας θα ειδοποιήσει στη συνέχεια τον πατέρα του Κάρολο, τη μητριά του Καμίλα, τον αδελφό του Χάρι και τη μέλλουσα νύφη του Μέγκαν. Ο Ουίλιαμ θα πρέπει επίσης να τηλεφωνήσει στα πεθερικά του, τους γονείς της Κέιτ, τον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλεντον.

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com