
Άλκις Κούρκουλος-Ευγενία Δημητροπούλου: Το τρυφερό φιλί τους που απαθανάτισε ο φακός
Ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι ένα από τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και δεν κρύβουν την σχέση τους, που μετρά σχεδόν τρία χρόνια ζωής, παρά το ότι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.
O ηθοποιός δεν έλειψε από το πλευρό της αγαπημένης του κατά την διάρκεια της απονομής των βραβείων Μελίνα Μερκούρη 2018, στα οποία ήταν υποψήφια για τον ρόλο της ως Στέλλα Βιολάντη στην θεατρική παράσταση Έρως Εσταυρωμένος.
Μπορεί η Ευγενία να μην κέρδισε το βραβείο, ωστόσο, ο Άλκις φρόντισε να της δώσει το… δικό του, με μία τρυφερή κίνηση που σπάνια έχει καταγράψει ο φακός στις κοινές εξόδους τους: την αγκάλιασε και την φίλησε στο μέτωπο, αδιαφορώντας για τα «αδιάκριτα βλέμματα»!
Δείτε τις φωτογραφίες:
φωτογραφίες: NDP Photo Agency