Από τη Γωγώ Θωμά,

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ύψος 1,72 μ. και ζυγίζει 56 κιλά. «Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX» λέει. Η Ευρυδίκη τρώει από όλα τα είδη των τροφών και δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της. «Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου» τονίζει.

Όταν η αθλητικογράφος σταμάτησε τον πρωταθλητισμό, πήρε κάποια κιλά, αλλά ποτέ σε υπερβολικό βαθμό ώστε να μην μπορεί να τα χάσει ή να μην της αρέσει το σώμα της. Ακόμα και σήμερα, όταν θέλει να χάσει 2 με 3 κιλά, θα το κάνει χωρίς υπερβολές. «Θα ακολουθήσω καλύτερη διατροφή. Θα αποφύγω τα γλυκά και το junk food και θα κάνω πιο έντονη αερόβια άσκηση». Όπως λέει, το κακό συνήθειο που έχει είναι πως πολλές φορές δεν προλαβαίνει να φάει πρωινό, γεγονός που αναπληρώνει με ένα πλούσιο μεσημεριανό. Κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν φορέσει το μπικίνι της; «Όχι. Προσέχω όλο το χρόνο. Να γίνονται όλα με μέτρο και η γυμναστική και η διατροφή» καταλήγει.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.