Από τη Μαργαρίτα Γιανναράκη,

Στο στόχαστρο των Διασήμων φαίνεται να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λόγω της αθλητικής της αδυναμίας. Για ακόμα μια φορά, η παρουσιάστρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor, από την ψηφοφορία των συμπαικτών της.

Μάλιστα, μετά από παρότρυνση του Μιχάλη Μουρούτσου οι παίκτες δήλωσαν ανοιχτά ότι θέλουν να φύγει η Κωνσταντίνα. Στο ίδιο μοτίβο συνέχισαν οι Διάσημοι και στις προσωπικές τους δηλώσεις στην κάμερα, στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Η ομάδα έχει αποδεκατιστεί το τελευταίο διάστημα…», δήλωσε ο Στέλιος Κρητικός όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer. Την αδυναμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συγκριτικά με την υπόλοιπη ομάδα τόνισε και η Όλγα Φαρμάκη αναφέροντας: «Η Κωνσταντίνα αγωνιστικά είναι η πιο αδύναμη κι αν φύγει πραγματικά θα δυναμώσει η ομάδα…».

Την ίδια άποψη έδειξε να συμμερίζεται και ο Γιάννης Τσίλης. «Πιστεύω ότι το καλύτερο για την ομάδα στην παρούσα φάση θα ήταν να αποχωρήσει η Κωνσταντίνα», είπε ανοιχτά.

Η παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται για πολλοστή φορά στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, και γνωρίζοντας τη γνώμη των συμπαικτών της, είπε στην κάμερα: «Κανείς δε θέλει να χάνει. Κανείς δε θέλει να είναι βάρος και να μην προσφέρει»!

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια των παιχτών για την αποψινή αποχώρηση