Από τη Μαργαρίτα Γιανναράκη,

Aποκαλύψεις για την παρενόχληση που έχει δεχτεί στο χώρο εργασίας της έκανε η Jennifer Lopez στην τελευταία της συνέντευξη, αποδεικνύοντας έτσι πως ακόμα και οι πιο δυναμικές γυναίκες μπορούν να υπάρξουν θύματα παρόμοιων συμπεριφορών.

Μιλώντας στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar, η 48χρονη Λατίνα ρωτήθηκε αν την έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά όσο δούλευε στο Hollywood  και απάντησε με ειλικρίνεια. «Δεν με έχουν παρενοχλήσει όπως άλλες γυναίκες, αλλά ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και να του δείξω το στήθος μου. Όμως, εγώ δεν το έκανα!», ανέφερε και συνέχισε: «όταν μίλησα, ήμουν τρομοκρατημένη. Σκέφτηκα ”τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος με πληρώνει!”. Ήταν από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά μέσα μου ήξερα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή!».

Αναφερόμενη στον άνδρα που τώρα υπάρχει στη ζωή της, τον πρώην παίκτη του baseball Alex Rodriguez, με τον οποίο είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2017, η Jennifer ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους: «πιστεύω στον γάμο και θα ήθελα να γεράσω με κάποιον που θα είμαστε δεσμευμένοι, αλλά δεν πιέζω τίποτα τώρα».

@harpersbazaarus @marianovivanco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις