ΔΕΙΤΕ την Αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τον Έμφασις 91,8 και το Dronegr.club!

23 Μαρτίου σήμερα και η Καλαμάτα γιόρτασε και φέτος την απελευθέρωση της από τον τουρκικό ζυγό.

Ένα από τα δρώμενα που τραβάει πάντα τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών είναι η Αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το μεσημέρι της 23ης Μαρτίου στην ομώνυμη Πλατεία στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Έτσι λοιπόν και φέτος πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην Πλατεία 23ης Μαρτίου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Το ιστορικό , πολιτιστικό και λαογραφικό δρώμενο κόσμησαν επίσης με την παρουσία τους και οι πολιτικές , περιφερειακές, εκκλησιαστικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης με αποκορύφωμα τον Προέδρου της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

Φέτος λοιπόν είχατε την ευκαιρία να δείτε  την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας από την Πλατεία 23ης Μαρτίου με εικόνα και ήχο LIVE από το facebook με πέντε κάμερες σε μια πρωτοποριακή αναμετάδοση και με περιγραφή από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8  Άστρη Μαυρέα και Παναγιώτης Δραγκιώτη

Όλη η διοργάνωση ήταν μια παραγωγή των DroneGr Drakopoulou Theodora – Cinematography Solutions , του Χαράλαμπου Λιόντη και του Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8.

Για όσους δεν μπορέσατε να το παρακολουθήσετε LIVE μπορείτε να το δείτε

ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ