Αμηχανία προκάλεσε στον Γιώργο Λιάγκα ο Μιχάλης Σεΐτης με την χορογραφία που παρουσίασε στο 6ο live του Dancing With The Stars.

Ο Παραολυμπιονίκης, που παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει  την ρούμπα του λόγω της ιδιαιτερότητας του ποδιού του, προβλημάτισε τον κριτή.

Dancing With The Stars: Η είσοδος της Ναταλίας Γερμανού και της Όλγας Πηλιάκη στο show

«Αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα και θα σας πω γιατί… Είναι γνωστό πως ο σπουδαίος Μιχάλης έχει ένα θέμα και σήμερα ήταν μια δύσκολη χορογραφία για σένα. Προφανώς το πρόβλημά σου δεν σ’ άφησε να λυθείς τόσο πολύ όσο θα μπορούσες. Εγώ το κατανοώ αυτό, αλλά δεν ξέρω πώς να βαθμολογήσω: πρέπει να βαθμολογήσω αυτό που είδα, που δεν ήταν καλό; Ήταν μια χορογραφία που πήγαινες πάνω κάτω κι απλώς κρατούσες την Κλώντια Άννα που ήταν εξαιρετική κι εσύ έκανες τρία βήμα αριστερά δεξιά. Όμως, από την άλλη, αν θέλουμε να κρίνουμε τον Μιχάλη, θα έβαζα 10 που το αξίζει απόλυτα. Γι’ αυτό αισθάνομαι άσχημα», είπε ο Γιώργος.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Αλέξης Κωστάλας επεσήμανε πως ο ίδιος ο Μιχάλης μπλόκαρε τον εαυτό του, με τον ίδιο να απαντά πως «μπορώ να  κάνω πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν το μπόρεσα! Και θα κριθώ για την χορογραφία που χόρεψα, ασχέτως από το θέμα μου».

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα: