ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Επιστρέφουν στην μικρή οθόνη οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι”

Καλεσμένος βρέθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καλαμάτας Έμφασις 91.8 fm και την εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για να μιλήσει για την παράσταση “Ο Πατέρας του Άμλετ” σε κείμενο Μάνου Ελευθερίου και σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη , που θα ανέβει στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας το Σάββατο και την Κυριακή ,10 και 11 Μαρτίου. 

Φωτογραφία του χρήστη Ο Πατέρας του Άμλετ - Μάνος Ελευθερίου.

Η ερώτηση για τις επαφές που έχει από τον χώρο και το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν η αιτία για να μάθουμε και μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση. Οτι δηλαδή μάλλον του χρόνου οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν στην μικρή οθόνη και ο ίδιος θα είναι στην παρέα τους μετά από πρόταση του φίλου του Λάκη Λαζόπουλου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκα μικροι μητσοι χατζηπαναγιωτης

Γενικότερα η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από πολλά θέματα, όπως το πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αν νιώθει πλήρης με την ζωή του όπως είναι τώρα, αν είναι ευχαριστημένος με τις επιλογές του σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης απάντησε στο πως βλέπει την τηλεόραση και το θέατρο σήμερα, πως αντιλαμβάνεται τις επιλογές κάποιων να μεταπηδήσουν στην υποκριτική, τι αισθάνεται βλέποντας το δυσάρεστο φαινόμενο παραστάσεις να λογοκρίνονται , ή ηθοποιοί να μένουν απλήρωτοι.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει αναφορά στην αγάπη του για την πόλη της Καλαμάτας και τον δικό του προσωπικό παράδεισο στην Μεσσηνιακή Μάνη. Αιτία αυτής της αγάπης οτι του θυμίζει πολύ την πατρίδα του, το Πλωμάρι της Λέσβου και αφορμή να γνωρίσει την Καλαμάτα, μια παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας το 1984. Από τότε πάντα επιστρέφει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την γύρω περιοχή. Επίσης σχολίασε τα θεατρικά δρώμενα της πόλης και τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες που υπάρχουν στην πόλη λέγοντας πως κάνουν πολύ καλή δουλειά και  πως πάντα η Καλαμάτα αγαπούσε το θέατρο

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τα πολυγαπημένα “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” που ακόμα προβάλλονται και προτιμούνται από το κοινό. Μίλησε με πολύ αγάπη για την σειρά αυτή αποκαλύπτοντας πως η παρέα των ηθοποιών κυριολεκτικά δημιούργησε αυτούς τους χαρακτήρες. Μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον σεναριογράφο κύριο Πετρόπουλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκληματα

Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο κύριος Χατζηπαναγιώτης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη και κάλεσε το κοινό της Καλαμάτας να αγκαλιάσει την παράσταση “Ο Πατέρας του Άμλετ” , που ανεβαίνει Σάββατο και Κυριακή στις 10 και 11 Μαρτίου στην κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Καλαμάτας. Ο Έμφασις 91,8 fm , ο Life fm 88 και το Entermessinia είναι χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του κύριου Χατζηπαναγιώτη.

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Freitag, 9. März 2018

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ