Τι κι αν έχει μόνο δυο ημέρες για να ετοιμάσει τη χορογραφία της για το Dancing with the stars, η Όλγα Πηλιάκη; Η ένταξή της στο show χορού φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους συμπαίκτες της κυρίως γυναικείου φίλου.

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη εκτός από την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, είναι γυμνάστρια του ανσάμπλ, ασχολείται επαγγελματικά και με το χορό. Μάλιστα, η Όλγα ήταν χορεύτρια στο μπαλέτο του Σάκη Ρουβά, επί  πολλά έτη.

Επίσης, οι επιδόσεις της στο χορό αλλά και το χιούμορ της είναι ευδιάκριτα αρκεί να παρακολουθεί κάποιος τα social media τα δικά της ή του συζύγου της. Η Όλγα ανά διαστήματα «τρελαίνει» το Instagram με τους σέξι χορούς της.

Η Όλγα Πηλιάκη, λίγο πριν κάνει το χορευτικό της ντεμπούτο στο παρκέ του Dancing, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό για τις πρόβες αλλά και για τα αστεία βιντεάκια.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός αλλά και ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφεραν πως η είσοδος της ξανθιάς καλλονής θα έχει ενδιαφέρον αλλά θα φέρει και αναταραχή.

«Δεν είναι πολύ χαρούμενοι οι υπόλοιποι παίκτες για την είσοδο της Πηλιάκη, κυρίως τα κορίτσια», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς τονίζοντας πως οι πληροφορίες είναι εκ των έσω.

Δείτε το απόσπασμα