Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο στο διαδίκτυο. Έτσι, όταν πριν λίγες ημέρες κάποιος κατάφερε να παρατηρήσει το unfollow ανάμεσα στο λαμπερό ζευγάρι, φούντωσαν οι φήμες χωρισμού.

Ο λόγος για τον Zayn Malik και την Gigi Hadid, οι οποίοι φάνηκε να διαλέγουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Το ζευγάρι που ξεκίνησε να είναι μαζί από το 2015 αποφάσισαν να τραβήξουν… χωριστούς δρόμους και έκτοτε οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πολύ συχνές.

Το 2016 μάλιστα υπήρχαν φήμες πως τα πράγματα είχαν ψυχρανθεί ανάμεσά τους, όμως τότε το supermodel είχε φροντίσει να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο. Σύμφωνα με την Sun ο Zayn Malik έκανε unfollow όχι μόνο στην πρώην σύντροφό του, αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής αποφάσισε να επιβεβαιώσει όσα γράφονταν με ένα του μήνυμα στο twitter.

Αναλυτικά έγραψε:

 «Η Gigi κι εγώ είχαμε μία απίστευτα βαθειά, γεμάτη αγάπη και διασκεδαστική σχέση. Τη σέβομαι και τη λατρεύω ως φίλη και γυναίκα. Έχει μία εξαιρετική ψυχή και είμαι ευγνώμων για όλους τους fans, που σεβάστηκαν αυτή τη δύσκολη απόφαση και τις προσωπικές μας ζωές. Ευχόμαστε αυτά τα νέα να είχαν γίνει γνωστά πρώτα από εμάς. Σας αγαπάμε όλους»