Το καλοκαίρι είναι πια μία ανάσα μακριά και αυτή είναι παραδοσιακά η περίοδος που νιώθουμε μεγαλύτερη ανάγκη να γυμναστούμε -ακόμα και στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως στα social media υπάρχουν πολλές σελίδες που μπορείτε να ακολουθήσετε, ικανές να σας παρακινήσουν να αποφασίσετε να γυμναστείτε, αλλά και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τις ασκήσεις που σας ταιριάζουν.

από την Όλγα Στάμου

πηγή φωτογραφιών: instagram

Kayla Itsines       

H Κayla είναι Αυστραλιανή personal trainer, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Έχει τη δική της σειρά από ebooks με τίτλο Bikini Body Guides καθώς και τη δική της εφαρμογή, Sweat with Kayla με τεράστια επιτυχία.Στο προφίλ της ανεβάζει καθημερινά ασκήσεις, φωτογραφίες της, αλλά και transformations που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της. Επίσης αναρτά φωτογραφίες με healthy meals αλλά και post με ενθαρρυντικά quotes. Μάλιστα, συχνά αναφέρει πως ο σκοπός της άσκησης είναι η καλή υγεία και όχι τα λίγα κιλά, προβάλλοντας ένα σωστό πρότυπο στους ακολούθους της.

Tany Apoppett

H Tany, είναι γυμνάστρια που εδρεύει στο Sydney. Συνεργάζεται με την Adidas και είναι ιδιοκτήτρια του site που φέρει το όνομά της αλλά και της ομώνυμης εφαρμογής. Ποστάρει καθημερινά ευφάνταστες ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ακολούθους της.

Anna Victoria

Eίναι η ιδρύτρια του Fit Body Guides, έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ και ανεβάζει καθημερινά ασκήσεις, φαγητά, φωτογραφίες της αλλά και τη διαφορά που είχαν άτομα που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή της. Συχνά ποστάρει επίσης και motivational quotes.

Melissa Chalmers

H Melissa ανεβάζει καθημερινά ασκήσεις για όλο το σώμα και διαθέτει μάλιστα πολλή φαντασία. Προτείνει στους ακολούθους της να συνδυάσουν τα βίντεο της για να δημιουργήσουν τη δική τους προπόνηση με βάση τις ανάγκες τους. Διατηρεί και ένα κανάλι στο ΥouΤube μέσα από το οποίο οι followers της μπορούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τη ζωή της.

Leah Simmons

Η Leah είναι pilates instractor, δασκάλα yoga και personal trainer. Μοιράζετε με τους ακολούθους της βίντεο με ασκήσεις, φωτογραφίες από τη ζωή της και το σώμα της και διατηρεί ένα προφίλ με ιδιαίτερη κομψότητα. Διαθέτει και το δικό της site με πολύ υλικό πάνω σε fitness θέματα.

 Kelsey Wells

Είναι personal trainer και η δημιουργός των PWR προγράμματος γυμναστικής το οποίο υπάρχει πια και σαν εφαρμογή. Ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο, με την ίδια, φαγητά και διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Το καλλίγραμμο σώμα της σίγουρα θα σας παροτρύνει να αρχίσετε γυμναστική.