Τέσσερις οι νεκρές από το πολύνεκρο τροχαίο στο Κιλκίς. Σοβαρά τρεις τραυματίες

Τέσσερις νεκρές γυναίκες και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων το μεσημέρι της Δευτέρας. Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου.

Μία μοναχή 61 ετών, η οποία είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, μετά τη σφοδρή σύγκρουση υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, ανεβάζοντας σε τέσσερις τον αριθμό των νεκρών από το τροχαίο.

Από τη σύγκρουση, τρεις γυναίκες, ηλικίας 58, 65 και 66 ετών, που επέβαιναν στο ένα από τα οχήματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ μία 43χρονη, επιβάτης του ίδιου οχήματος, διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Από το δεύτερο όχημα, πέραν της μοναχής που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, στο ΑΧΕΠΑ εξακολουθούν να νοσηλεύονται ένας παπάς 51 ετών και μία 54χρονη μοναχή.

Στο μεταξύ, η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, που προσωρινά διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, έχει πλέον αποκατασταθεί. Το τροχαίο σημειώθηκε έγινε σε σημείο της εθνικής που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα.

Η τέταρτη γυναίκα που επέβαινε στο μαύρο όχημα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη, αλλά εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Στο μαύρο όχημα επιβάτες ήταν δύο μοναχές από την Γερμανία κι ένας Ιερέας, που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το δελτίου του STAR, oi δύο τραυματίες, η καλόγρια και o ιερέας, που επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η μοναχή είναι διασωληνωμένη στην Εντατική και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ιερέας χαρακτηρίστηκε «πολυτραυματίας» και είναι στην χειρουργική κλινική.

Η κατάσταση και των δύο θεωρείται κρίσιμη, ενώ η άλλη γυναίκα, που επέβαινε στο έτερο όχημα, είναι σε νοσοκομείο του Κιλκίς σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο, κάτι που είναι δύσκολο καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.

VIDEO εικόνες – Life events

lifo

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ