Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τους δυο νέους στην παραλία της Καλαμάτας!

Άγιο, είχαν αργά χθες το βράδυ, δύο νεαροί άντρες 20 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, όταν στο ύψος του καταστήματος Αθανασίου στην παραλία της Καλαμάτας, τους χτύπησε πλαγιομετωπικά, ένας 30χρονος Αλβανός, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, βγαίνοντας από κάθετο δρόμο με κατεύθυνση προς παραλία.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η μηχανή που επέβαιναν τα δύο παιδιά, κόπηκε κυριολεκτικά στη μέση, με τον έναν από τους δύο, να σύρεται για αρκετά μέτρα και τα κομμάτια της μηχανής που… γκρέμισε μέχρι και κολωνάκια, να καταλήγουν σε διάφορα σημεία του δρόμου και του πεζοδρομίου.

Οι δύο νέοι, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχαν πάει για ψάρεμα στο μόλο, αφού είχαν μαζί τους τα απαραίτητα σύνεργα, σταμάτησαν στο περίπτερο και ξεκίνησαν για τα σπίτια τους, κατευθυνόμενοι προς Καλαμάτα. Λίγα μέτρα μετά, πετάχτηκε στη Ναυαρίνου το μαύρο γκολφ του 30χρονου Αλβανού, ο οποίος αφού τους χτύπησε, τους εγκατέλειψε, αφήνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημά του, που είχε υποστεί ζημιές, στην οδό Φαρών. Τελικά, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα προς τα ξημερώματα.

Τα δυο παιδιά, που φορούσαν κράνη, ευτυχώς, δεν κινδυνεύουν, καθώς υπέστησαν μόνο κατάγματα. Ο ένας, χτύπησε μόνο στην επιγονατίδα και ο άλλος υπέστη κατάγματα στον ώμο, τον καρπό και την κνήμη, τα οποία πρέπει να χειρουργηθούν για να αποκατασταθούν.

Γ.Α.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ