Συνέδριο «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» το Σάββατο στην Καλαμάτα!

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο elite στην Καλαμάτα η εκδήλωση της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η οποία θα παρουσιάσει το πλαίσιο δράσης της, το όραμα, τις αξίες και τους στόχου της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή, θέτει υπό τη σκέπη της σχεδόν 5.000 Έλληνες εργαζομένους, ενώ κάθε χρόνο με το σήμα της, πωλούνται ελληνικά προϊόντα αξίας πάνω από 2 δισ. ευρώ! Σκοπός της εκδήλωσης, όπως ανέφερε και στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαδημητρίου, είναι τα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ να γνωστοποιήσουν την πρωτοβουλία αυτή σε εν δυνάμει νέα μέλη από την Πελοπόννησο. Η πρωτοβουλία, θέλει να αναδείξει και να προωθήσει το σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό πολιτισμό της χώρας μας, καθώς και να εκπαιδεύσει την ελληνική κοινωνία σχετικά με το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία, καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές εταιρείες που διατηρούν το τρίπτυχο: «παραγωγή, βάση και ιδιοκτησία», με τη συμμετοχή να προϋποθέτει ειδική πιστοποίηση και έλεγχο, η οποία παρέχεται αποκλειστικά, από την  εταιρεία ελέγχων και πιστοποιήσεων Eurocert A.Ε., βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στην Καλαμάτα, μέχρι σήμερα, λειτουργούν και παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας δύο πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που είναι μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Πρόκειται για την Παπαδημητρίου AE, με πλήθος προϊόντων όπως η μαύρη σταφίδα, το βαλσαμικό ξύδι και οι μουστάρδες και την ΑΓΑΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία παράγει τομάτες διαφόρων τύπων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τη χρήση της μεθόδου της υδροπονίας.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ