Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ.Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστερέψουν το δυνατό συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, ο οποίος συναντήθηκε με τις οικογένες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μαζί με τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο κύριος Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

Η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Εκείνη τη στιγμή διακρίνεται το χέρι ένστολου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μητέρα του λοχία για να μην ξεφύγει το επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο

life-events.gr

Γονείς λοχία Κούκλατζη: Η φυλακή δεν περιορίζει την αξιοπρέπεια των παιδιών

Καθαρά τα κινητά των δύο στρατιωτικών. Στην Άγκυρα Έλληνας πραγματογνώμονας

Γονείς Δημήτρη Κούκλατζη στο Spiegel: Ελπίζουμε σε ένα θαύμα

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ