«Στρατιώτης» της ΝΔ δηλώνει ο Χρονάς και έτοιμος για όλα στη Μεσσηνία!

Στρατιώτης… του κόμματος της ΝΔ, δήλωσε χθες από την Καλαμάτα όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον καρκίνο του μαστού, που θα πραγματοποιηθούν στην Πύλο και τη Μεθώνη, ο Μεσσήνιος γιατρός και  περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς.

Ο κ. Χρονάς, που είναι χειρουργός γιατρός στο Ιπποκράτειο, μπορεί να μην επισκέπτεται πολύ συχνά το νομό, όμως για μια ακόμη φορά, δήλωσε δυναμικά, παρών. «Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι, τα διαπιστευτήριά μου στο κόμμα, τα έχω καταθέσει, όπου χρειαστεί και μπορώ να φανώ χρήσιμος, είμαι διαθέσιμος», ανέφερε με νόημα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, χωρίς να θέλει ωστόσο να πει κάτι περισσότερο για το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Μεσσηνία ή ακόμη και δήμαρχος, όπως για διάφορους λόγους, ψιθυρίζεται σε πολιτικο-αυτοδιοικητικά «πηγαδάκια»…

Είναι φυσικό η… εκλογολογία να φουντώνει, αφού ουσιαστικά η χώρα μπαίνει σε εκλογική τροχιά! Και μάλιστα πολλαπλών εκλογών αφού μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019 θα πρέπει να γίνουν, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και βουλευτικές εκλογές!

Γ.Α.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ