Με λόγια βγαλμένα από την καρδιά της μιλά η Στέλλα Μπεζαντάκου για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, κάνοντας γνωστό πως η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, απέτυχε.

«Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις δέκα εξωσωματικές», λέει, στην εφημερίδα Espresso, η ίδια και συνεχίζει: «χαϊδεύοντας τα σκυλάκια μου έπαιρνα δύναμη και δειλά δειλά σκεφτόμουν μήπως να κάνω ακόμα μία προσπάθεια… Μετά όμως η σκέψη έσβηνε».

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Χρήστο Γκίκα, η Στέλλα δεν κρύβει ότι επιθυμεί να γίνει μητέρα παρά τις δυσκολίες. «Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά!», αναφέρει και αποκαλύπτει πως σκέφτονται την υιοθεσία, αν και ο αγαπημένος της, λόγω του έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση.