Σήμερα 14 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεoλειχίας. Ποια η ιστορία της

Η 14η Μαρτίου δεν είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο Αϊνστάιν και η πιο ανδρική ημέρα του κόσμου

Έναν μήνα ακριβώς μετά την γιορτή των ερωτευμένων, στην οποία οι γυναίκες λαμβάνουν δώρα, και οι αγαπημένοι τους τούς φέρονται σαν βασίλισσες, έχει θεσπιστεί μία ανάλογη ημέρα, που όμως στοχεύει περισσότερο στην ικανοποίηση των ανδρών. Αυτή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου εορτάζουν οι ερωτευμένοι, αλλά είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός Τομ Μπέρτσι, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να υπάρξει και μία αντίστοιχη, πιο «ανδρική» εορτή.

Έτσι λοιπόν μέσω του διαδικτύου, ξεκίνησε πριν χρόνια μία προσπάθεια να καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας (Steak and Blow Job Day) είναι γεγονός, τουλάχιστον στο διαδίκτυο όπου διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα officialsteakandblowjobday.com, σελίδα στο Facebook που ξεπερνά τα 110.000 like.

Σε αυτήν λοιπόν την εορτή των «ερωτευμένων», την πρωτοβουλία της έκπληξης και των κινήσεων έχει η γυναίκα, η οποία πρέπει να περιποιηθεί καταλλήλως τον αγαπημένο της.

Αντί για λουλούδια και σοκολάτες, οι fans της εορτής δέχονται ως δώρα μπριζόλες και… πεολειχία. Το λέει και ο τίτλος!!!Τι δεν καταλαβαίνετε; Σύνθημα της ημέρας είναι: Δείξε στον σύντροφό σου σου πόσο νοιάζεσαι, ενώ έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις το ζήτημα που κυκλοφορούν μπλουζάκια, εσώρουχα, μέχρι και κούπες για τον εορτασμό!

 

Οι κανόνες

Το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ απλό. Απαγορεύονται αυστηρά λουλούδια, δώρα, ραβασάκια και ρομαντικές κάρτες.

Το μόνο που πρέπει να κάνει το κορίτσι είναι να μαγειρέψει μία μεγάλη μπριζόλα για το αγόρι και να τιμήσει το δεύτερο σημαντικό πράγμα της ημέρας πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά το φαγητό.

Το μόνο που πρέπει να κάνει το αγόρι είναι τις προηγούμενες ημέρες να αποφύγει να καταναλώσει τροφές που δημιουργούν άσχημες μυρωδιές, όπως σπαράγγια, κρεμμύδια και κόκκινο κρέας.

Καφές, τσιγάρο και αλκοόλ επίσης απαγορεύονται σε αντίθεση με τη μέντα το λεμόνι και τα φρούτα που συνίστανται ανεπιφύλακτα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ