Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο στο Ηράκλειο της Κρήτης

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στις αρχές του τόπου για ένα πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε πάρκο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από περαστικούς στο πάρκο Νεολαίας όπου βρίσκεται στην αρχή της Δούκος Μποφόρ, απέναντι από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας αλλά και ο ιατροδικαστής προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοψία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η γυναίκα έπεσε από το τοίχος που βρίσκεται επί της Δουκός Μποφόρ ωστόσο ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει σε άτομο που αναζητείται τα τελευταία 24ωρα.

Εν το μεταξύ, συνεχείς είναι οι έρευνες της Αστυνομίας του Ηρακλείου για τον εντοπισμό της Κατερίνας Γοργογιάννη και μάλιστα έχει εκδοθεί και το αναμενόμενο Silver Alert, καθώς η ζωή της είναι σε κίνδυνο.

Παράλληλα η οικογένειά της απευθύνει έκκληση. Αν κάποιος έχει δει ή γνωρίζει κάτι για την Κατερίνα, να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία και να προωθήσει το παρόν άρθρο έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Cretapost.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ