Από τη Μαργαρίτα Γιανναράκη,

Ο πρίγκιπας William να περνάει χρόνο με τα παιδιά του και δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει για αυτά!

Ο γαλαζοαίματος πατέρας αποκάλυψε την λατρεμένη συνήθεια της αγαπημένης του κόρης, πριγκίπισσας Charlotte, κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό της Μάλτας, Joseph Muscat και τη γυναίκα του, στη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Mirror, η πρώτη κυρία της Μάλτας μίλησε για την αγάπη που έχουν οι κόρες της για την υποκριτική, με τον Δούκα του Cambridge να προσθέτει γεμάτος περηφάνια: «Η κόρη μου Charlotte λατρεύει το χορό. Της αρέσει να χορεύει!».

Εκτός από την κλίση της στο χορό, να αναφέρουμε πως η μικρή πριγκίπισσα διαθέτει κι άλλα ταλέντα. Ένα από αυτά είναι η γλωσσομάθειά της. Η μικρή Charlotte μιλά ήδη δυο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά, κι ας είναι μόλις δυο ετών.

Δεν είναι αυτή βέβαια, η πρώτη φορά που ακούμε τον πρίγκιπα William να μιλά για της αγαπημένες συνήθειες των παιδιών του, αφού και στο παρελθόν μας είχε αποκαλύψει την αγαπημένη παιδική ταινία του πρίγκιπα George που δεν είναι άλλη από το The Lion King!