Πάτρα: Την Κυριακή η κηδεία του 21χρονου που πέθανε σε τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Περιβόλα Πατρών, από τον αναπάντεχο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του 21χρονου Χρήστου Νικ. Νταβλούρου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, με την αγαπημένη του μηχανή.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Περιβόλας Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Ζωοδόχου Πηγής στην ίδια περιοχή.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 11:30 χθες το πρωί στην οδό Αριστοτέλους κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αρχές. Ο νεαρός που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, συγκρούσθηκε με βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να πεθάνει.

Ο Χρήστος Νταβλούρος ήταν το τέταρτο και μικρότερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας από την περιοχή της Περιβόλας. Είχε τρία ακόμα αδέλφια, την Μαργαρίτα, τον Παναγιώτη και τον Κωνσταντινο. Ήταν ένα εργατικό παιδί, που βοηθούσε τον πατέρα του στην κτηνοτροφία με την οποία ασχολούνταν.

Ο νεαρός είχε αποφοιτήσει από το 9ο ΕΠΑΛ της Πάτρας και πριν από λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι ήταν λάτρης των δίκυκλων.

pelop

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ