Πάτρα: Ένταση με αντιεξουσιαστές. Φωτιές, μολότοφ, δακρυγόνα και προσαγωγές

Ηρεμία αυτή την ώρα στο κέντρο καθώς όσοι αντιεξουσιαστές δεν προσήχθησαν στην Ασφάλεια μπήκαν και πάλι στο Παράρτημα της οδού Κορίνθου. Οι δρόμοι έχουν δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική βρέθηκε στο σημείο κι έσβησε αμέσως τις φωτιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου για να καθαριστούν οι δρόμοι όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι τα συνεργεία καθαριότητας βγαίνουν στις 23:00…

20:30 Έβαλαν φωτιά σε κάδους (Αγ. Νικολάου και Κορίνθου) και λάστιχα με τα οποία έφτιαξαν οδοφράγματα, τα άτομα έριξαν μολότοφ και προκλήθηκε ένταση. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά.

Υπάρχουν τουλάχιστον 6 προσαγωγές και μεταφέρονται άμεσα στο κτίριο της Ασφάλειας στην οδό Ερμού.

20:25 Ξαναβγαίνουν αυτή την ώρα από το Παράρτημα της οδού Κορίνθου περίπου 50 αντιεξουσιαστές που νωρίτερα συμμετείχαν σε πορεία στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τα άτομα φορούν μάσκες και κράνη, κρατούν στα χέρια του ρόπαλα και μεταφέρουν κάδους προκειμένου να κλείσουν το δρόμο.

Τα άτομα κινούνται προς Αγ. Νικολάου. Κλείνουν και πάλι οι δρόμοι. Σε επιφυλακή η Αστυνομία.

20:10 Μόλις ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας. Τα άτομα που συμμετείχαν επέστρεψαν στο Παράρτημα της οδού Κορίνθου και όλοι οι δρόμοι του κέντρο δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία.

20.05: Στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίου Νικολάου βρίσκεται η πορεία. Νωρίτερα αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα σε τραπεζικά υποκαταστήματα.

 

thebest

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ