Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη ετοιμάζοντια πυρετωδώς για τη βάφτιση της κορούλας τους που θα γίνει το καλοκαίρι, στην Κρήτη, ιδιαίτερη πατρίτδα της γυναίκας του τραγουδιστή. .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτιση θα γίνει τέλη Ιουνίου στην κάτω Σύμη Ηρακλείου. «Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του Νίκου, Δέσποινα. Το ζευγάρι θέλει να τιμά και να συνεχίζει τις παραδόσεις», ανέφερε στη Reallife άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Το μυστήριο θα τελεστεί σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και νονά της μικρής θα είναι οικογενειακή φίλη του ζευγαριού. «Ο Νίκος και η Όλγα θέλουν να κρατήσουν τη βάφτιση της κόρης τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυμούν την ημέρα αυτή να την μοιραστούν μόνο με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», συμπλήρωσε το ίδιο πρόσωπο. Ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει τραπέζι για τους εκλεκτούς καλεσμένους, με παραδοσιακά ντόπια κρητικά προϊόντα.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο και ζει τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές του στιγμές σκέφτεται να χαρίσει στην μικρή Δέσποινα ένα αδερφάκι και να μεγαλώσει την όμορφη οικογένειά του. «Αγαπούν πολύ τα παιδιά. Θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια», καταλήγει ο ίδιος άνθρωπος στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.