Την απόφαση να μετακομίσει στην Αυστραλία φαίνεται πως πήρε ο Matt Damon, υποστηρίζοντας πως η πολιτική του Donald Trump δεν του επιτρέπει να συνεχίζει να ζει στις ΗΠΑ!

Ο 47χρονος ηθοποιός λέγεται ότι αγόρασε ιδιοκτησία στην περιοχή Byron Bay του Σίδνεϊ,  με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και θα εγκατασταθεί εκεί οικογενειακώς, καθώς, όπως τονίζει, διαφωνεί πλήρως με τις τακτικές του Αμερικανού προέδρου, κυρίως στο επίπεδο της κοινωνικής πολιτικής και στο μεταναστευτικό και δεν αντέχει να βρίσκεται σε μία χώρα την οποία κυβερνά ένας τέτοιος άνθρωπος.

«Η μετακόμιση δεν θα επηρεάσει τη δουλειά μου,  καθώς θα ταξιδεύω όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο», λέει ο ίδιος στο φιλικό του περιβάλλον, σύμφωνα με την New York Post, προσθέτοντας πως «επιθυμώ ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παραπάνω προκάλεσαν αίσθηση και έκαναν τον γύρο του κόσμου, ωστόσο, εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ πρωταγωνιστή ξεκαθάρισε πως τα περί μετακόμισης δεν ισχύουν: «ο Matt επισκέφθηκε πρόσφατα πολλές φορές την Αυστραλία, αλλά δεν έχει αγοράσει  σπίτι εκεί, ούτε θα μετακομίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.