Η Μαρίνα Πήχου έφυγε από το Survivor μετά από την απόφαση του κοινού, όμως συζητήθηκε όσο λίγες. Κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι εξήγησε τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι, αφιερώνοντας τη νίκη στον σύντροφό της που τόσο άδικά έφυγε από τη ζωή.

Η γυμνάστρια μιλώντας στο You αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε περί γυναικολογικών προβλημάτων αυτό το διάστημα. «Καμία δεν έχει αδιαθετήσει, μας είχε κοπεί αυτό», εξομολογήθηκε.

Ωστόσο υπήρχαν προβλήματα καθημερινότητας που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Με την τουαλέτα εξήγησε πως αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, λέγοντας: «Ξυπνούσαμε για αυτό το λόγο. Δεν προλαβαίναμε να πούμε καλημέρα, φεύγαμε σφαίρα. Η καρύδα φέρνει διάρροια και δεν μου έχει περάσει ακόμα, παίρνω χάπια».

Μάλιστα αποκάλυψε πως η παραγωγή δεν τους έδινε καν χαρτί υγείας! «Πλενόμασταν στη θάλασσα ωραιότατα», είπε γελώντας και συμπλήρωσε: «Είχαμε συνεννοηθεί με τα παιδιά να μην κάνουμε την ανάγκη μας ακριβώς πίσω από την καλύβα κι εγώ είχα πάει εκεί κάποια στιγμή για βόλτα. Έτσι όπως περπατούσα πάτησα σ…ά με γυμνό πόδι. Είχα πάθει σοκ και απλώς πάω στην καλύβα και λέω “ποιος το έκανε;”. προφανώς δεν απάντησε κανείς, δεν μάθαμε ποιος το έκανε, απλώς έπλυνα το πόδι μου στη θάλασσα…

Ωστόσο η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσε ήταν η σχέση με τους συμπαίκτες της. Φρόντισε δε να κατονομάσει και τους συμπαίκτες της που έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό

«Ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά, αλλά κουράστηκα να συζητάω το θέμα του Ηλία», παραδέχτηκε. Επίσης φρόντισε να σχολιάσει: «Ο Ηλίας για εμένα έχει κάνει πολλά λάθη και είναι διπρόσωπος. Ο Αγόρου είναι ένας επιθετικός χαρακτήρας και αυθόρμητος. Κακός συνδυασμός, αλλά είναι αληθινός και όταν πας να ενώσεις τη διπροσωπία με το αληθινό γίνεται έκρηξη».