Τη λήξη της συνεργασίας του Μένιου Φουρθιώτη με το κανάλι Epsilon ανακοίνωσε δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας. Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε για όσα γράφτηκαν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ανεβάζοντας μια εικόνα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων The road runner show έδωσε την απάντηση του στα δημοσιεύματα. Την εικόνα συνόδευσε με τη λεζάντα:

«Λοιπόν για τα «έγκυρα» και κατά φαντασία και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα εφημερίδων η απάντηση πίνοντας καφέ espresso….. είναι ότι όσο αυτά ισχύουν άλλο τόσο και εγώ μόλις ήπια τον espresso έγιναν καγιοτ…. καλημέρα παιδιά μην εκτίθεστε άλλο ως δημοσιογράφοι που αρθρογραφείτε σε «έγκυρες» εφημερίδες … με αγάπη Μένιος».

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή.

Λοιπόν για τα «εγκυρα» και κατά φαντασια και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα εφημερίδων η απάντηση πίνοντας καφέ espresso….. είναι ότι όσο αυτά ισχύουν άλλο τόσο και εγώ μόλις ήπια τον espresso έγιναν καγιοτ…. καλημέρα παιδιά μην εκτίθεστε άλλο ως δημοσιογράφοι που αρθρογραφείτε σε «έγκυρες» εφημερίδες … με αγάπη Μενιος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) στις