Αφορμή για να έρθει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κοντά με τον πατέρα του και να δεσμευτεί on air να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, στάθηκε το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor.

Ο παίκτης των Διάσημων δέχθηκε μηνύματα από την μητέρα και τον πατέρα του και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ προέβη και σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

«Σε ευχαριστώ πολύ μάνα! Μου δίνεις δύναμη να είμαι εδώ, κάθε φορά που βρίσκω δυσκολίες σκέφτομαι εσένα. Θα τα πούμε από κοντά γιατί δεν θέλω να κλαίω και να με βλέπει ο κόσμος, θα πιάσω μία γωνιά και θα το κάνω μετά. Ελπίζω να με συγχωρέσεις αν δεν τα έχουμε πει για καιρό. Και θα επανορθώσω, να το ξέρεις αυτό, σε όλα που χρειάζεσαι από εμένα», είπε ο Νάσος.

Η συγκίνηση έφτασε στα αποκορύφωμά της, όταν στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα του πατέρα του, του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου. «Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό, δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια επειδή ήρθαμε σε επαγγελματική και προσωπική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου! Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ! Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω. Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τη σχέση μας πολύ καλυτέρα και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουνε», είπε ο παίκτης των Διάσημων και κατέληξε: «επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άνδρες και φοβόμασταν να τα πούμε, θέλω να σου πω ότι σ’ αγαπάω! Θέλω να το πω ενώπιον όλου του κόσμου ότι σ’ αγαπάω, γιατί δεν στο ‘χω πει! Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις…».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα: