Για πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη θα δούμε δύο από τα πιο γνωστά αστέρια του Hollywood, τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio.

Οι δυο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, με τίτλο Upon A Time Ιn Hollywood και θέμα τον διαβόητο κακοποιό Charles Manson, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019.

Τη δεκαετία του 1960, ο Manson συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Manson», τα μέλη της οποίας έτρεφαν απόλυτη λατρεία στο πρόσωπό του. Το καλοκαίρι του 1969 ζήτησε από τις νεαρότερες ακολούθους του να δολοφονήσουν εννέα ανθρώπους με στόχο να προκληθούν φυλετικές συγκρούσεις. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η σύζυγος του Roman Polanski, Sharon Tate, που μαχαιρώθηκε 16 φορές ενώ διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το 1971 καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά αργότερα η ποινή μετατράπηκε σε 9 φορές ισόβια, ενώ πέθανε στο κελί του τον περσινό Νοέμβριο.

«Δουλεύω σε αυτό το σενάριο εδώ και πέντε χρόνια και ζω στην περιοχή του εκτυλίσσεται η πλοκή όλη μου τη ζωή, για την ακρίβεια από τα επτά μου έτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πω την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Hollywood που δεν υπάρχουν πια. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τη δυναμική σύμπραξη του DiCaprio στο ρόλο του Rick Dalton και του Pitt στο ρόλο του Cliff Booth», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται, στο παρελθόν αμφότεροι έχουν συμπράξει με τον Tarantino: ο Pitt το 2009 στην ταινία Inglourious Basterds και o DiCaprio το 2012 στο Django Unchained.