Ταράζεται το κλίμα μετά την χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor! Η Ξένια των REC ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο προς αποχώρηση, γεγονός που έφερε αντιδράσεις από την πλειονότητα των συμπαικτών της.

Survivor: Σπυροπούλου, Χατζίδου, Δρυμωνάκος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το trailer για το αποψινό επεισόδιο του reality έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το Νάσο Παπαργυρόπουλο να σημειώνει: «Δεν συμφωνώ με την ψήφο της Ξένιας… Έχει μία πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και για αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε το Γιάννη. Αντί να πει αυτό καθαρά, το κάλυψε με κάποια ψέματα».

Ήδη από χθες η επιλογή αυτή έχει φέρει αντιδράσεις. Στο συμβούλιο μάλιστα ο Μιχάλης Μουρούτσος ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά σε όλους: «Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει δυσκολίες. Και ας πάρουμε για παράδειγμα την πείνα. Όλοι πεινάμε, άλλοι το διαχειρίζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Το να ψηφίσεις κάποιον επειδή πεινάει, θα πρέπει να υπάρχει κι ένας συγκεκριμένος λόγος […] Από τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος από εδώ διαχειρίζεται αυτές τις δυσκολίες χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους, θεωρώ για μένα προσωπικά ότι δεν είναι λόγος να τον ψηφίσεις».

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου.