Από τη Μαργαρίτα Γιανναράκη,

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Power of Love καθώς οι δυο παίκτριες, Αθηνά και Κλαούντια, πήραν από μία κίτρινη κάρτα λόγω της παράβασης ενός από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τη στιγμή που η Αθηνά συνομιλούσε με το Δώρο και η Κλαούντια με τον Πάνο, στο σπίτι των αντρών στο μόνιτορ εμφανίστηκε η υπενθύμιση για την επιστροφή των παικτών στα σπίτια τους, κάτι που και οι δύο διαγωνιζόμενες αγνόησαν επί πολλή ώρα. Η ανακοίνωση χρειάστηκε να εμφανιστεί στο μόνιτορ τρείς φορές μέχρι οι δυο παίκτριες να αναχωρήσουν για το σπίτι των κοριτσιών.

Η Αθηνά φανερά αναστατωμένη είπε στην Μαρια Μπακοδήμου, όταν κατάλαβε τι συνέβη: «Εγώ δεν μετανιώνω για κάτι πραγματικά, γιατί αν είχε χτυπήσει και το είχα ακούσει θα είχα φύγει. Στην τρίτη έχετε απόλυτο δίκιο, αν το άκουγα εκείνη τη στιγμή, θα έλεγα ”οκ, λοιπόν Δώρο τα λέμε γιατί χτύπησε”, θα έφευγα. Νόμιζα θα προλάβαινα ένα-δυο λεπτά να χαιρετήσω μπαμ-μπαμ και να φύγω».

Η Κλαούντια, χωρίς να στεναχωρηθεί καθώς είναι η πρώτη της κίτρινη κάρτα, σχολίασε με χιούμορ: «Εάν δεν έπαιρνα εγώ κίτρινη κάρτα δεν είμαι η Κλόη. Έχω πάρει στο σχολείο τόσες απουσίες, μία κίτρινη την ήθελα»!

Να υπενθυμίσουμε ότι στις τρείς κίτρινες κάρτες ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι η Αθηνά θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι πολύ προσεκτική.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το σκηνικό