Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Dot. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε πως η κόρης της Φαίδρα, δεν μιλάει με τον πατέρα της εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

“Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές.¨, ανέφερε αρχικά.

Τέλος, έσπευσε να τονίσει πως αυτό είναι επιλογή του πατέρα της, γι’ αυτό και η Φαίδρα πονάει: “Είναι απόφαση του πατέρα αυτό. Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αλλά δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι πατέρας. Το παιδί είναι εκεί. Πήγαινε και βρες το”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: