Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στην Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από το «Dancing with the stars», η οποία σίγουρα τη στεναχώρησε αλλά και την ξάφνιασε αφού ήταν μια δυνατή παίκτρια βάση χορευτικών ικανοτήτων. Η βασική ένσταση της Πηνελόπης ήταν ο τρόπος που βαθμολογήθηκε, στο live της περασμένης Παρασκευής – κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα -.

«Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένη από την εμφάνισή μου… Διαφωνώ πάρα πολύ με τον τρόπο που βαθμολογούν, όχι όλοι στην κριτική επιτροπή… δεν υπάρχει μια συνέπεια στον τρόπο που βαθμολογούν… θεωρώ πως ήταν μια λάθος στιγμή της κριτικής επιτροπής», ανέφερε η ηθοποιός συμπληρώνοντας «Δεν μου δικαιολόγησε ποτέ κανείς για ποιο λόγο ας πούμε ο Γιώργος μου έβαλε χαμηλή βαθμολογία».

Το λόγο πήρε ο Θέμης Γεωργαντάς και με χιούμορ απάντησε: «Είχε λουμπάγκο! Γι’ αυτό!». Απάντηση που όπως φαίνεται δεν δέχτηκε η Πηνελόπη. «Ε άμα είχε λουμπάγκο να μας προειδοποιεί να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε… να χορεύουμε αλλιώς ρε παιδί μου… Συγκεκριμένα, ανέφερα το Γιώργο γιατί ο Γιώργος δεν έχει και την πείρα όσον αφορά το χορό», ανταπάντησε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο live της Παρασκευής