Σε 5 ημέρες έχει συγκεντρώσει 7.520 ακόλουθους και τα posts της γεμίζουν likes και comments. Ο λόγος για τη Layla, το νέο μέλος της οικογένειας ΧρηστίδουΜαραντίνη, μια πανέμορφη σκυλίτσα που έχει το δικό της προφίλ στο Instagram, το @layla_dog_official.

Γουφ! ? @layla_dog_official #FollowMe ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθεί με δυναμικά βήματα να κυριαρχίσει στο διαδίκτυο – μετά το νέο της εγχείρημα, να γίνει youtuber – δημιούργησε λογαριασμό και στη Layla.

Hey NASA… I hope you are watching… ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Layla ? (@layla_dog_official) στις

Ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το αντίστοιχο vlog ώστε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της στο youtube πώς πήραν την απόφαση να αποκτήσουν σκυλί, ποιες αγορές έκαναν πριν η σκυλίτσα φτάσει στο σπίτι καθώς και πώς αποφάσισαν τι όνομα θα της δώσουν.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Λέτε η Σίσσυ να ανοίξε το δρόμο για τους έλληνες celebrities και να αρχίσουν και εκείνοι να κάνουν ενεργά μέλη των social media τα κατοικίδια τους; Να σημειώσουμε πως στο εξωτερικό υπάρχουν celebrities που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στα κατοικίδια. Για παράδειγμα η Chiara Ferragni έχει κάνει Instagram στη σκυλίτσα της τη Matilda η οποία έχει πάνω από 220.000 followers.

Blondies in Milan ?❤️ #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matilda Ferragni (@matildaferragni) στις