Για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού της μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία βυθίστηκε στο πένθος μετά τον χαμό του, την περασμένη Κυριακή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο θάνατος του συνθέτη Γιώργου Γερασιμίδη έγινε γνωστός χθες, μέσα από σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Έχασα ξαφνικά τον αδερφό μου, μεγάλος πόνος, μεγάλη απώλεια… Έχω μείνει η τελευταία από το Γερασιμέικο!», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του Πρω1νό.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο αδερφός της, αν και δεν του άρεσε να μιλά στο τηλέφωνο, τις τελευταίες ημέρες την καλούσε συνέχεια καθώς ο σύζυγός της είχε κάνει ένα χειρουργείο.

«Ο Γιώργος δεν ήταν καλά, είχαν πρηστεί τα πόδια του, έπρεπε να είχε πάει στο γιατρό και ίσως να μην είχαμε αυτή την κατάληξη… Μάλλον είναι καλύτερα που “έφυγε”, γιατί δε θα είχε καλή ζωή! Ήταν μεγάλες οι βλάβες που υπέστη, δεν θα είχε ζωή κανονική. Έπαθε ανακοπή, έμφραγμα, πνευμονικό οίδημα όλα μαζί», αποκάλυψε η ίδια, προσθέτοντας πως, τόσο ο αδερφός της, όσο και η καλή της φίλη Νατάσα Μανίσαλη, πέθαναν σε μέρα που εκείνη είχε ρεπό από το θέατρο!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: