Άλλη μία όμορφη και γεμάτη συγκινήσεις βραδιά έφτασε στο τέλος για το Dancing with the Stars αλλά όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα ένα από τα ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσει. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον παρτενέρ της Ηλία, που παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση και τα πολύ θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής για το χορό που παρουσιάσανε δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο show καθώς η τελική απόφαση εξαρτάται πάντα από το κοινό.

Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Ωστόσο η συνέχεια είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις της ίδιας. «Θέλω να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία, είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο η αλήθεια είναι… Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά κατά τη γνώμη μου, γιατί αυτά που μου δίδαξε τα έκανα σωστά. Επειδή όμως παίζει ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε με νόημα: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, για το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα,  είμαι οκ και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου και στο παιδάκι μου».