Ειρήνη Λαγούδη: H έκθεση του πραγματογνώμονα αποκαλύπτει πως την σκότωσαν

Με θρίλερ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μετά την έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της επιμένει κόντρα στην αστυνομία ότι ο θάνατος της γυναίκας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Αυτό είναι και το συμπέρασμα του συμβούλου της οικογένειας Ανδριανού Γκουρμπάτση που στην αναφορά του μιλάει ξεκάθαρα για έγκλημα που «στήθηκε» ως αυτοκτονία.

Στην πολυσέλιδη αναφορά του ο σύμβουλος της οικογένειας Ανδριανός Γκουρμπάτσης Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, Ειδικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού κάνει λόγο για σωρεία λαθών και παραλείψεων κατά την πρώτη αυτοψία που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που σκηνοθετήθηκε ώστε να παραπέμπει σε αυτοκτονία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στα συμπεράσματα της έκθεσης:

«η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο (κίνητρο), που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος».

Σύμφωνα πάντως με τον ιατροδικαστή που είχε εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας αλλά και τη δικογραφία η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Star, η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει σε τρία συμπεράσματα:

-Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

-Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

-Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση για την Ειρήνη Λαγούδη

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ