Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δεν υπολόγισε σωστά τα λεγόμενά του και εκτέθηκε.

Τι συνέβη;

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε, η θεατρική παράσταση «Δουλειές με Φούντες», τα έσοδα της οποίας πήγαν στο ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών. Ανάμεσα στους θεατές, όπως ήταν αναμενόμενο, βρισκόταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Μηνύει τον Γιώργο Λιάγκα για τη ραδιοφωνική φάρσα με τον gay

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον ηθοποιό αν μετά την εξωδικαστική λύση που βρήκαν έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και αν έχουν επικοινωνία. Τότε, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Μια χαρά είμαστε! Ανταλλάσσουμε μηνύματα. Θα ερχόταν και σήμερα εδώ, αλλά δυστυχώς ήταν στον Παρνασσό με το γιο του για να κάνουν σκι» με τους δημοσιογράφους να «δίνουν» τον παρουσιαστή λέγοντας πως το πρωί βρισκόταν στη Βουλιαγμένη και έκανε μπάνιο.

Δείτε επίσης: Έξω φρενών η Ζαρίφη: «Είναι η 88η φορά που με ρωτάτε. Θα μας κάνετε και τεστ;»

«Ποιον Παρνασσό καλέ; Instastory από τη Βουλιαγμένη ανέβασε, ψέματα σου λέει!» είπε η ρεπόρτερ, ξαφνιάζοντας τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Α, δεν ξέρω. Εμένα μου έγραψε στο μήνυμα… Μπορεί να άλλαξε σχέδια ο άνθρωπος. Αντί για Παρνασσό να πήγαν στο θάλασσα. Πάντως μου είπε ότι θα λείπει. Από τη Βουλιαγμένη; Α, θα τον μαλώσω. Αν μας είπε ότι είναι στον Παρνασσό και είναι στη Βουλιαγμένη, κακώς δεν είναι εδώ γιατί του είχαμε κρατήσει θέση και ήθελε να έρθει μου είπε και μετά μου το ακύρωσε», απάντησε αμήχανα αλλά και σκεπτόμενος ο ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα

Για να δούμε θα δικαιολογηθεί ο Γιώργος Λιάγκας ή θα το πάρει κι αυτό η… παγωμένη θάλασσα!