Από τη Χριστίνα Ζάχου

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. «Έχουμε πολλά χρόνια να τσακωθούμε για σοβαρό λόγο. Αυτή την περίοδο διαφωνούμε, γιατί η Ελευθερία βάζει το παιδί σε πρόγραμμα και εγώ της το χαλάω! Για παράδειγμα τον βάζει για ύπνο, εκείνος κλαίει και εγώ μπαίνω στο δωμάτιο και τον παίρνω αγκαλιά», λέει ο Γιώργος.

Σύμφωνα με την Ελευθερία «Διαφωνούσαμε γιατί ο Γιώργος ήθελε να κοιμάται ο μικρός μαζί μας μέχρι να γίνει δύο ετών. Μόλις γυρίσαμε από διακοπές ήθελα να μάθω στο Στέφανο να κοιμάται μόνος στο δωμάτιο του. Μια ημέρα που έλειψε ο Γιώργος του έστειλα βίντεο με το μωρό να κοιμάται στη κούνια του. Στην αρχή δεν του άρεσε, αλλά μετά κατάλαβε πως είχα δίκιο. Γενικά με τον Γιώργο δεν τσακωνόμαστε γιατί έχει τόσο πολύ χιούμορ που τα διακωμωδεί όλα και καταλήγουμε να γελάμε».

Γιώργο από τότε που σε θυμάμαι δουλεύεις nonstop. Δεν έχεις κουραστεί;

Γ.Γ: Κουράζομαι, αλλά αγαπάω πολύ τη δουλειά μου. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι έκανα επιλεκτικές εμφανίσεις γιατί είχα επιλέξει να εξασφαλίσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Επίσης, όταν παντρεύτηκα δεν δούλεψα για ένα μήνα.

Ελευθερία, στη σχολή χορού που έχεις συναναστρέφεσαι με κορίτσια. Πως σου φαίνεται τώρα που μεγαλώνεις αγόρι;

Ε.Π: Όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος το ένστικτο μου έλεγε πως θα κάνω κορίτσι. Ήθελα πάρα πολύ κορίτσι. Την ημέρα που μου είπε ο μαιευτήρας μου ότι έχω αγόρι στεναχωρήθηκα πολύ. Ένα χρόνο μετά δεν με φαντάζομαι με κορίτσι. Θέλω μόνο αγοράκια.

Τι να κρατήσω από την σημερινή μας συνάντηση;

Γ.Γ.: Ότι ο Στέφανος είναι μεγάλο γιατρικό. Πριν από τρία χρόνια ο μπαμπάς μου είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και από τότε που γεννήθηκε το παιδί δια μαγείας έγινε καλά. Η αγάπη και η χαρά που μοιράζει αυτό το πλάσμα είναι κάτι το μοναδικό.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.