Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τη νέα σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, μετά το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα της νέας του συντρόφου. Αποκάλυψη που έγινε λίγες ημέρες μετά από τα εβδομαδιαία περιοδικά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο Bachelor 1, και από τότε υπήρχε μια καλή χημεία μεταξύ τους, χωρίς όμως να έχει εξελιχθεί η σχέση τους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως όλα δείχνουν, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και η Κατερίνα Γερονικολού περνάει μια πολύ όμορφη φάση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, σχολιάζοντας το εν λόγω ειδύλλιο ανέφερε πως όταν η ηθοποιός είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Δείτε το απόσπασμα


Να συμπληρώσουμε επίσης πως Κατερίνα και Γιάννης θα βρεθούν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας «Bachelor 3». Η πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με την ηθοποιό να απουσιάζει.

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.