Στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή «Ohh la la» μίλησε η Βίκυ Καγιά για τη συμβίωση στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε σαράντα ημέρες από τον ερχομό του μικρού ΚάρουλουΗλία και είναι σε άψογη φόρμα. «Δύο παιδιά, τρέξιμο πολύ, αϋπνία, έφυγαν τα κιλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια μίλησε για το θηλασμό και την ένταξη του μικρού στη ζωή τους. «Ήθελα να θηλάσω πολύ παραπάνω. Τον θήλασα σαράντα ημέρες, αλλά το έκοψα για λόγους ισσοροπίες του σπιτιού. Η Μπιάνκα έχει αντιδράσει λίγο, έχει στεναχωρεθεί. Ξαφνικά έχει έρθει ένα μωρό, το οποίο το έχω πάνω μου. Είχα δύο επιλογές: ή να συνεχίζω να θηλάζω και να τη στεναχωρώ, ή να ισσοροπήσουν τα πράγματα και να μάθει να δίνει στον αδερφό της το μπιμπερό και να περνάμε μαζί χρόνο, για να ημερήσει κι αυτή», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δεν παρέλειψε να μιλήσει, για ακόμα μια φορά, για τον άντρα της ζωής της, τον Ηλία Κρασσά. Η Βίκυ δήλωσε πως τον λατρεύει και πως είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. «Τον λατρεύω, είναι γενναιόδωρος, είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, δε βαριέμαι ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Καγιά τέλος δήλωσε πως δε θέλει να κάνει τρίτο παιδί καθώς και ότι ακόμα δεν έχουν εικόνα για το πότε θα γίνει η βάφτιση του μωρού.

Δείτε το βίντεο

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Καγιά, στο Instagram, με τον Ηλία Κρασσά και τα τρία του παιδιά στην πισίνα

Sunday funday!???‍♀️ #swimming #familytime #happy #children #fun #familyiseverything #divaniappolonpalace #kavouri #bliss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις